INTEX Člun 160 x 94 x 29 cm

Kód: IE-58355NP
549 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Zažijte dobrodružství na vodě s nafukovacím člunem INTEX Explorer! S rozměry 160 x 94 x 29 cm a nosností až 80 kg je ideální pro jednoho či dva pasažéry, kteří touží prozkoumat klidné vody jezer, rybníků nebo řek. Vyroben z vysoce odolného vinylu zajišťující dlouhou životnost a spolehlivost, tento člun nabízí ergonomicky tvarovaná sedadla pro maximální pohodlí během plavby. Jednou z největších výhod tohoto člunu je snadná přeprava a skladování.

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

INTEX Člun 160 x 94 x 29 cm. Nosnost 80 kg. Uchycení pro pádla (dodání bez pádel). Nafukovací člun Explorer je vhodný do klidné, stojaté vody.

Zažijte dobrodružství na vodě s nafukovacím člunem INTEX Explorer!
Tento špičkový člun o rozměrech 160 x 94 x 29 cm vám otevře dveře do světa vodních radovánek. S nosností až 80 kg je ideální pro jednoho či dva pasažéry, kteří touží prozkoumat klidné vody jezer, rybníků nebo řek.
Člun INTEX Explorer je vyroben z vysoce odolného vinylu, který zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost. Díky tomu se nemusíte bát ostrých kamenů, větví nebo jiných nástrah, které mohou číhat pod hladinou. Člun je snadno ovladatelný a má ergonomicky tvarovaná sedadla pro maximální pohodlí během plavby.
Jednou z největších výhod tohoto člunu je snadná přeprava a skladování. V přiloženém praktickém vaku člun snadno sbalíte a převezete kamkoliv potřebujete. Nafukování je rychlé a jednoduché díky kvalitní ruční pumpě, která je součástí balení.
INTEX myslel i na bezpečnost – člun je vybaven uchycením pro pádla (pádla nejsou součástí balení), abyste měli vše potřebné vždy po ruce. Stabilita člunu je zajištěna díky promyšlenému designu a rozložení váhy, takže se nemusíte bát převrácení ani při vlnách.
S nafukovacím člunem INTEX Explorer zažijete nespoutanou zábavu, relaxaci a dobrodružství jako nikdy předtím. Ať už chcete vyrazit na rybaření, projížďku s přáteli nebo jen tak odpočívat uprostřed vodní hladiny, tento člun vám to vše umožní.
Největší benefity:
- Vysoce odolný vinyl pro dlouhou životnost a spolehlivost
- Snadná přeprava a skladování v praktickém vaku
- Rychlé a jednoduché nafukování díky kvalitní ruční pumpě
- Ergonomicky tvarovaná sedadla pro maximální pohodlí
- Stabilní design pro bezpečnou plavbu i při vlnách
Neváhejte a pořiďte si nafukovací člun INTEX Explorer ještě dnes. Otevřete si dveře do světa vodních radovánek a zažijte nezapomenutelná dobrodružství na vlastní kůži!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: