INTEX Lehátko 188 x 71 cm

Kód: IE-58894EU
279 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Luxusní odpočinek na vodě s nafukovacím lehátkem INTEX! S rozměry 188 x 71 cm a nosností až 100 kg poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a relaxaci. Speciální podpěra hlavy zajišťuje optimální komfort. Kompaktní rozměry v balení (cca 23 x 20 x 8 cm) umožňují snadnou přenosnost a ideální jsou pro cestování. Vyrobeno z kvalitních materiálů pro dlouhou životnost. Užijte si neomezený komfort a relaxaci u vody!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukovací lehátko s podpěrou hlavy. Nosnost 100 kg. Rozměry lehátka cca 188 x 71 cm. Rozměry balení cca 23 x 20 x 8 cm. Věk 14+

Hledáte dokonalý způsob, jak si užít slunečné letní dny v pohodlí a relaxaci? Představujeme vám nafukovací lehátko INTEX, které vám poskytne luxusní odpočinek, ať už jste kdekoliv!
Toto lehátko je navrženo s důrazem na váš komfort. S velikostí 188 x 71 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné natažení a uvolnění. Speciální podpěra hlavy zajistí, aby vaše hlava a krk byly v té nejpohodlnější pozici. Lehátko unese až 100 kg, takže si ho může užít opravdu každý.
Díky kompaktním rozměrům v zabaleném stavu (cca 23 x 20 x 8 cm) ho snadno sbalíte a vezmete s sebou kamkoliv - k bazénu, na pláž nebo třeba na zahradu. Nafukovací design umožňuje snadné nafouknutí a vyfouknutí, takže během chvilky můžete mít své pohodlné místo na slunci připravené.
Lehátko INTEX je vyrobeno z vysoce kvalitních a odolných materiálů. Nemusíte se bát, že by se snadno prodřelo nebo propíchlo. Je navrženo tak, aby vydrželo spoustu letních sezón plných opalování a relaxace.
Vhodné je pro každého od 14 let. Takže ať už hledáte způsob, jak si sami užít klidný den, nebo chcete vybavit celou rodinu pro zábavu u vody, lehátko INTEX je tou perfektní volbou.
Největší benefity:
- Luxusní pohodlí díky velkému prostoru a podpěře hlavy
- Snadná přenosnost v kompaktním balení
- Vysoká nosnost až 100 kg
- Odolné a kvalitní materiály pro dlouhou životnost
- Univerzální použití u bazénu, na pláži, na zahradě
Objednejte si nafukovací lehátko INTEX ještě dnes a zažijte novou úroveň letní pohody a relaxace! Udělejte si čas sami na sebe a dopřejte si zasloužený odpočinek. S tímto lehátkem se budete cítit jako na dovolené, ať jste kdekoliv. Neváhejte a pořiďte si své vlastní pohodlné místo na slunci!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: