INTEX Lehátko 188 x 71 cm

Kód: IE-59894EU
–32 %
INTEX Lehátko 188 x 71 cm
309 Kč –32 % 209 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto s naším nafukovacím lehátkem INTEX! S rozměry 188 x 71 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a relaxaci. Průhledné okénko ve dně přidává zážitku z vody nový rozměr. Lehátko je vyrobeno z odolných materiálů a snadno se nafukuje. Objednejte ještě dnes a buďte připraveni na léto plné zábavy!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukvoací lehátko s okýnkem o rozměru cca 188 x 71 cm. Nosnost 80 kg. Věk 14+

Užijte si léto plné zážitků s naším úžasným nafukovacím lehátkem INTEX! Toto lehátko je perfektním společníkem pro vaše letní dobrodružství u vody. S rozměry 188 x 71 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a relaxaci.
Představte si, jak si užíváte slunečných dnů, vznášíte se na vodní hladině a necháváte starosti daleko za sebou. S tímto lehátkem se stanete hvězdou každé plážové párty nebo koupaliště. Průhledné okénko ve dně vám umožní pozorovat vodní svět pod vámi a přidá vašemu zážitku zcela nový rozměr.
Lehátko je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které zajistí jeho odolnost a dlouhou životnost. Díky nosnosti až 80 kg je vhodné pro většinu dospělých. Lehátko je snadno nafukovací, takže ho můžete rychle připravit k použití a užívat si vodních radovánek.
Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost, jak si zpestřit léto a užít si nezapomenutelné chvíle na vodě. S naším nafukovacím lehátkem INTEX budete mít zážitky, na které budete dlouho vzpomínat. Objednejte si ho ještě dnes a buďte připraveni na léto plné zábavy!
Největší benefity:
- Prostorné lehátko o rozměrech 188 x 71 cm pro maximální pohodlí
- Průhledné okénko ve dně pro pozorování vodního světa
- Vysoká nosnost až 80 kg - vhodné pro většinu dospělých
- Vyrobeno z kvalitních a odolných materiálů pro dlouhou životnost
- Snadné nafukování pro rychlou přípravu a okamžité použití


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: