INTEX Matrace 229 cm

Kód: IE-58807EU
219 Kč / ks
Skladem (13 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si luxusní odpočinek na vodě s nafukovací matrací INTEX! S rozměry 229x86 cm a speciální podpěrou hlavy si dopřejete maximální pohodlí a relaxaci. Vyrobená z odolného materiálu unese až 100 kg a díky kompaktnímu balení je snadno přenosná. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si letní pohodu na vodě!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukovací lehátko s podpěrou hlavy o velikosti 229x86 cm. Nosnost 100 kg. Baleno v krabici. Rozměry balení cca 21 x 20 x 6,5 cm. Věk 14+

INTEX Matrace 229 cm - Vaše dokonalé relaxační útočiště na vodě!
Představte si, jak se necháváte unášet na vlnách bazénu nebo jezera, zatímco se opalujete a vychutnáváte si zasloužený odpočinek. S naší nafukovací matrací INTEX o velikosti 229x86 cm si tento luxus můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv.
Tato matrace je navržena tak, aby vám poskytla maximální pohodlí a podporu pro vaše tělo. Speciální podpěra hlavy zajistí, že budete mít krk ve správné poloze a vyhnete se bolestem. Díky velkým rozměrům budete mít dostatek prostoru na to, abyste se mohli natáhnout a relaxovat, jak jen dlouho budete chtít.
Matrace je vyrobena z velmi odolného a kvalitního materiálu, který unese až 100 kg. Nemusíte se tak bát, že by se pod vámi propadla nebo praskla. Můžete se na ni spolehnout, že vás bezpečně ponese na hladině.
A když si budete chtít lehátko vzít s sebou na dovolenou nebo výlet, žádný problém. V kompaktním balení o rozměrech pouhých 21x20x6,5 cm ho snadno sbalíte a vezmete kamkoliv. Nafouknout matraci zabere jen pár minut a budete připraveni vyrazit za vodními radovánkami.
Proč si pořídit nafukovací matraci INTEX 229 cm:
- Dopřeje vám královské pohodlí a relax na vodě
- Speciální podpěra hlavy pro správnou polohu krku
- Velkorysé rozměry pro maximální prostor a volnost
- Vysoká nosnost až 100 kg díky odolnému materiálu
- Snadné skladování a přenášení v kompaktním balení
Objednejte si nafukovací matraci INTEX ještě dnes a zažijte novou dimenzi odpočinku a zábavy na vodě! Udělejte radost sobě nebo svým blízkým tímto skvělým dárkem, který promění každý den u bazénu či na dovolené v nezapomenutelný zážitek. Matrace INTEX - vaše dokonalá volba pro letní pohodu.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: