INTEX Vodní vozidlo člun 117 x 77 cm

Kód: IE-57520NP
249 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si nezapomenutelné vodní dobrodružství s nafukovacím člunem INTEX! S rozměry 117 x 77 cm a robustní konstrukcí poskytuje dostatek prostoru a bezpečí pro pohodlné plavby. Snadný transport a skladování díky nafukovacímu designu umožňuje příjemné vodní zážitky kdekoliv. Perfektní pro děti od 3 let i dospělé, kteří hledají relaxaci a zábavu na vodě. Objednejte ještě dnes a připravte se na letní radovánky plné dobrodružství!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Vodní vozidlo člun o rozměrech cca 117 x 77 cm. Roizměry balení cca 20 x 19 x 7 cm. Věk 3+

Zažijte nezapomenutelné vodní dobrodružství s INTEX vodním člunem!
Připravte se na léto plné zážitků s tímto úžasným nafukovacím člunem INTEX. Ať už plánujete výlet na jezero, řeku nebo koupaliště, tento člun vám poskytne hodiny zábavy a vzrušení ve vodě.
S rozměry 117 x 77 cm je člun dostatečně prostorný pro pohodlné plavby. Jeho robustní konstrukce a kvalitní materiály zaručují bezpečnost a odolnost. Nafukovací design umožňuje snadné skladování a transport - člun se po vyfouknutí vejde do kompaktního balení o rozměrech pouhých 20 x 19 x 7 cm.
Tento vodní člun INTEX je ideální pro děti od 3 let. Vaše ratolesti si zamilují zábavu a dobrodružství, které jim člun přinese. Budou moci prozkoumávat vodní hladinu, pádlovat a užívat si svobodu pohybu na vodě. Zároveň si člun užijí i dospělí - je perfektní pro relaxaci, opalování a pohodovou plavbu.
Pořiďte celé rodině nezapomenutelné vodní zážitky s tímto skvělým nafukovacím člunem INTEX. Objednejte ještě dnes a získejte brzy svůj lístek do světa letní zábavy a dobrodružství!
Největší výhody INTEX vodního člunu:
- Prostorné rozměry 117 x 77 cm pro pohodlné plavby
- Robustní a odolná konstrukce pro maximální bezpečnost
- Snadné skladování a transport díky nafukovacímu designu
- Vhodné pro děti od 3 let - hodiny zábavy a dobrodružství
- Ideální i pro dospělé k relaxaci a pohodové plavbě na vodě


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: