INTEX Bazén kulatý 86 x 25 cm 57104

Kód: IE-57104NP
139 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Duhový dětský bazén 86x25cm - zábava a osvěžení pro děti 1-3 roky
  • Rozměry: průměr 86 cm, výška 25 cm
  • Vhodný pro děti od 1 do 3 let
  • Veselý duhový design pro stimulaci smyslů
  • Kompaktní velikost pro snadné použití a skladování

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Duhový dětský bazén kulatý. Rozměry 86cm x 25cm. Určeno pro děti od 1 do 3 let.

Dopřejte svým nejmenším zábavné a osvěžující chvíle s duhovým dětským bazénem o rozměrech 86x25cm. Tento roztomilý bazén je speciálně navržen pro děti od 1 do 3 let, aby mohly bezpečně objevovat kouzlo vody a užít si příjemné ochlazení v horkých letních dnech.
S průměrem 86 cm a výš 25 cm má tento bazén ideální velikost pro batolata a nejmenší děti. Jeho veselý duhový design zaujme pozornost dětí a stimuluje jejich smysly. Kompaktní rozměry zajišťují snadné použití, přenášení a skladování, takže si ho můžete vzít s sebou na zahradu, terasu nebo i na dovolenou.
V Babyneeds.cz klademe důraz na bezpečnost a spokojenost vašich dětí. Proto pečlivě vybíráme produkty, které splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu a odolnost. Tento duhový bazén je vyroben z kvalitních a bezpečných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a pohodlné používání.
Objednejte duhový dětský bazén 86x25cm od Babyneeds.cz ještě dnes a dopřejte svým nejmenším nezapomenutelné letní zážitky. S našimi produkty máte jistotu, že svým dětem poskytujete jen to nejlepší pro jejich zábavu a rozvoj. Udělejte z jejich léta kouzelné dobrodružství plné úsměvů, cákání a radosti pod duhovými barvami.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: