INTEX Bazén modrý 114 x 25 cm

Kód: IE-59416NP
159 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si letní zábavu s naším úžasným nafukovacím bazénem INTEX! Modrý bazén o rozměrech 114 x 25 cm nabízí perfektní prostor pro osvěžující koupání a vodní radovánky na vaší zahradě nebo terase. Díky kompaktní velikosti se snadno vejde i do menších prostor, ale zároveň poskytuje dostatek místa pro řádění vašich ratolestí. Bazén je vyroben z odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost, a díky přibalené záplatě je možná rychlá a snadná oprava v případě nehody. Vhodný již pro děti od 2 let, tento bazén přináší nezapomenutelné letní zážitky plné radosti a smíchu. S nafukovacím bazénem INTEX bude léto plné nezapomenutelných vodních radovánek!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Užijte si letní zábavu s naším úžasným nafukovacím bazénem INTEX!
Tento modrý bazén o rozměrech 114 x 25 cm je perfektní pro osvěžující koupání a vodní radovánky na vaší zahradě nebo terase. Díky kompaktní velikosti se snadno vejde i do menších prostor, ale zároveň poskytuje dostatek místa pro řádění vašich ratolestí.

Bazén je vyroben z odolného materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost. Nemusíte se bát, že by se snadno protrhl nebo propíchl - tento bazén je připraven zvládnout i divoké hrátky vašich dětí. A pokud by přece jen došlo k nehodě, přibalená záplata umožní rychlou a snadnou opravu.
Představte si radost v očích vašich dětí, až tento bazén poprvé spatří! Budou nadšeně skákat do vody, cákat se a užívat si letní pohodu. A vy můžete relaxovat s vědomím, že jim dopřáváte bezpečnou a zábavnou aktivitu, která je udrží v pohodě i během těch nejvřelejších dnů.
Tento bazén je vhodný pro děti od 2 let, takže i vaši nejmenší mohou zažít vodní radovánky. Sledujte, jak se učí plavat, jak se nebojácně potápějí a jak si užívají svobodu pohybu ve vodě. Toto jsou vzpomínky, které si vaše děti ponesou po celý život.
Neváhejte a pořiďte svým dětem tento skvělý nafukovací bazén INTEX. Uvidíte, že to bude jejich nejoblíbenější letní zábava a vy si budete užívat jejich šťastné úsměvy a radostný smích.

Největší benefity:
Skvělá letní zábava pro vaše děti
Odolný materiál pro dlouhou životnost
Kompaktní velikost, ideální i pro menší prostory
Vhodný již pro děti od 2 let
Přibalená záplata pro snadnou opravu v případě nehody

S nafukovacím bazénem INTEX bude léto plné nezapomenutelných vodních radovánek!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: