INTEX Bazén modrý 147 x 33 cm

Kód: IE-58426NP
249 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto naplno s naším úžasným nafukovacím bazénem INTEX Crystal Blue! S průměrem 147 cm a hloubkou 33 cm nabízí spoustu prostoru pro osvěžující zábavu přímo na vaší zahradě. Vyroben z odolných materiálů nejvyšší kvality, tento bazén zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost. Perfektní velikost pro děti od 3 let umožňuje bezpečné plavání a vodní hrátky, zatímco atraktivní modré provedení dodá vaší zahradě šmrnc. Pořiďte svým dětem tento skvělý nafukovací bazén a dopřejte jim léto plné smíchu, zábavy a příjemného osvěžení! S bazénem INTEX Crystal Blue proměníte vaši zahradu v oázu letních radovánek, na které budou vaše děti ještě dlouho vzpomínat. Objednejte ještě dnes a užijte si s dětmi báječné léto s vlastním bazénem!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Užijte si léto naplno s naším úžasným nafukovacím bazénem INTEX Crystal Blue!
Představte si horké letní dny strávené cákáním a dovádění v osvěžující vodě. S tímto bazénem o průměru 147 cm a hloubce 33 cm si vaše děti užijí spoustu zábavy a vy budete mít jistotu, že jsou v bezpečí na vaší zahradě.
Bazén INTEX Crystal Blue je vyroben z odolných materiálů nejvyšší kvality, které zajistí dlouhou životnost a spolehlivost. Stačí ho snadno nafouknout a naplnit vodou - a letní radovánky mohou začít! Modré provedení dodá vašemu dvorku šmrnc a bude lákat k vodním hrátkám.
Tento bazén je jako stvořený pro děti od 3 let. Má ideální velikost pro první plavecké pokusy a vodní dovádění. Vaše ratolesti si v něm zamilují vodní svět a prožijí nezapomenutelné chvíle letní pohody.
Pořiďte svým dětem tento skvělý nafukovací bazén a dopřejte jim léto plné smíchu, zábavy a příjemného osvěžení. S bazénem INTEX Crystal Blue proměníte vaši zahradu v oázu letních radovánek, na které budou vaše děti ještě dlouho vzpomínat.

Největší benefity:
Snadná a rychlá instalace - stačí nafouknout a naplnit vodou
Odolná konstrukce z kvalitních materiálů pro dlouhou životnost
Perfektní velikost pro děti od 3 let pro bezpečné vodní hrátky
Atraktivní modré provedení oživí každou zahradu
Nezapomenutelné léto plné zábavy a osvěžení pro vaše ratolesti

Objednejte ještě dnes a užijte si s dětmi báječné léto s vlastním bazénem!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: