INTEX Bazén modrý 168 x 40 cm

Kód: IE-58446NP
389 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto naplno s naším úžasným nafukovacím bazénem INTEX! S kompaktními rozměry pro snadné skladování a bezpečnou zábavu pro celou rodinu. Odolný, snadno nafouknutelný a ideální pro děti od 2 let. Objednejte ještě dnes a přeměňte vaši zahradu v oázu letní radosti!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Užijte si léto naplno s naším úžasným nafukovacím bazénem INTEX! Tento modrý klenot o rozměrech 168 x 40 cm se stane centrem zábavy a osvěžení pro celou vaši rodinu.
Představte si horké letní dny, kdy slunce praží a vy toužíte po chladivém osvěžení. S naším bazénem INTEX máte řešení na dosah ruky. Jednoduše ho nafoukněte, naplňte vodou a nechte starosti rozpustit ve svěžesti průzračné modré vody. Ať už se chcete jen tak povalovat a relaxovat nebo rozpoutat divokou vodní bitvu, tento bazén je připraven na všechno.
Nemusíte se bát, že by bazén zabral příliš mnoho místa. V nenafouklém stavu má kompaktní rozměry pouhých 30 x 27 x 7 cm, takže ho snadno schováte, když zrovna není sezóna koupání. Ale jakmile ho nafoukněte, stane se impozantním vodním rájem o velikosti 168 x 40 cm - perfektní velikost pro dovádění dětí i odpočinek dospělých.
A víte, co je na našem bazénu INTEX nejlepší? Je vhodný pro děti už od 2 let věku! Takže i ti nejmenší členové vaší rodiny si mohou užívat vodní radovánky v bezpečí a pohodlí domova. Sledujte jejich rozzářené tváře, až poprvé pocítí svobodu a radost z cákání ve vlastním bazénku.
Nenechte si ujít příležitost proměnit vaše léto v nezapomenutelné vodní dobrodružství. Pořiďte si nafukovací bazén INTEX ještě dnes a zažijte sami, jak dokáže obohatit váš rodinný život. Protože léto je čas slunce, smíchu a šplouchání ve vlastním bazénu!
Největší benefity nafukovacího bazénu INTEX:

Poskytuje okamžité osvěžení a zábavu v horkých letních dnech
Kompaktní rozměry po sbalení, ale velkorysý prostor po nafouknutí
Vhodný pro děti od 2 let - bezpečná vodní zábava pro celou rodinu
Snadná a rychlá instalace - stačí nafouknout a naplnit vodou
Cenově dostupný způsob, jak si dopřát vlastní bazén na zahradě


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: