INTEX Bazén muchomůrka 102 x 89 cm

Kód: IE-57114NP
379 Kč / ks
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto s dětským bazénem INTEX Muchomůrka! S červenou stříškou pro ochranu před sluncem, ideální pro děti od 1 do 3 let. Kompaktní rozměry a roztomilý design pro nezapomenutelnou zábavu!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Představujeme vám úžasný dětský bazén INTEX Muchomůrka, který promění vaši zahradu v kouzelné místo plné zábavy a radosti! Tento roztomilý bazének ve tvaru muchomůrky s červenou stříškou okouzlí vaše nejmenší a poskytne jim bezpečný prostor pro vodní dovádění.
Bazén INTEX Muchomůrka je speciálně navržen tak, aby vyhovoval potřebám vašich dětí ve věku od 1 do 3 let. S rozměry 102 x 89 cm nabízí dostatek prostoru pro cákání, šplouchání a objevování vodního světa. Kompaktní velikost bazénku také usnadňuje jeho umístění na zahradě, terase nebo dokonce v interiéru.
Ale to není vše! Bazén INTEX Muchomůrka myslí i na bezpečí a pohodlí vašich dětí. Červená stříška funguje jako ochrana proti slunečním paprskům, takže si vaši nejmenší mohou užívat vodní radovánky bez obav ze spálení citlivé dětské pokožky. Stříška také vytváří příjemný stín, kde si děti mohou odpočinout a načerpat síly pro další vodní dobrodružství.
Tento kouzelný bazének se nepochybně stane oblíbeným místem vašich dětí během horkých letních dnů. Sledujte jejich úsměvy a poslouchejte jejich smích, zatímco se budou cákat ve vodě a užívat si nezapomenutelné chvíle. Bazén INTEX Muchomůrka je perfektním místem pro rozvoj motorických dovedností, sociální interakci a kreativní hru.
Pořiďte svým dětem tento úžasný bazének a dopřejte jim nezapomenutelné zážitky plné vodní zábavy a radosti! INTEX Bazén Muchomůrka je must-have pro každou zahradu a nepostradatelný společník pro letní měsíce.
Největší benefity produktu:

Roztomilý design ve tvaru muchomůrky, který děti naprosto okouzlí
Červená stříška poskytuje ochranu proti slunečním paprskům a vytváří příjemný stín
Kompaktní rozměry 102 x 89 cm, ideální pro děti ve věku 1-3 let
Podporuje rozvoj motorických dovedností, sociální interakci a kreativní hru
Nezapomenutelné zážitky a momenty plné smíchu a radosti pro vaše nejmenší


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: