INTEX Bazén 305 x 183 x 56 cm

Kód: IE-58484
1 359 Kč / ks
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto naplno s fantastickým bazénem INTEX! S rozměry 305 x 183 x 56 cm poskytuje dostatek prostoru pro vodní radovánky celé rodiny. Vyrob en z vysoce kvalitních a odolných materiálů, takže vydrží i divoké hrátky vašich ratolestí. Snadná instalace a vhodný pro děti od 6 let. Objednejte nyní a dopřejte svým dětem léto plné radosti, smíchu a vodních radovánek s bazénem INTEX!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Užijte si léto naplno s naším fantastickým bazénem INTEX! S rozměry 305 x 183 x 56 cm poskytuje tento bazén dostatek prostoru pro vodní radovánky celé rodiny. Představte si, jak se v horkých letních dnech osvěžíte v křišťálově čisté vodě, zatímco vaše děti budou nadšeně cákat a hrát si kolem vás.
Tento bazén je vyroben z vysoce kvalitních a odolných materiálů, takže vydrží i divoké hrátky vašich ratolestí. Nemusíte se bát, že by se snadno protrhl nebo proděravěl. Díky robustní konstrukci vám bude sloužit po mnoho let.
Instalace bazénu je velmi snadná a zvládnete ji i bez pomoci profesionálů. Stačí jen najít rovné místo na vaší zahradě, bazén rozložit a napustit vodou. Během chvilky vytvoříte svým dětem jejich vlastní vodní ráj, kde budou trávit většinu léta.
S hloubkou 56 cm je tento bazén vhodný pro děti od 6 let. Vaše ratolesti si užijí spoustu zábavy při plavání, cákání a hrách ve vodě, zatímco vy budete mít jistotu, že jsou v bezpečí. Bazén má optimální hloubku, která umožňuje dětem bezpečně dovádět a zároveň se učit plavat.
Pořiďte svým dětem nezapomenutelné letní zážitky s naším bazénem INTEX. Uvidíte jejich rozzářené oči a šťastné úsměvy, až se budou řítit do vody a užívat si vodní radovánky. Tento bazén se stane centrem letní zábavy na vaší zahradě a místem, kde se budou vytvářet krásné vzpomínky.
Největší benefity:

Prostorný bazén s rozměry 305 x 183 x 56 cm pro vodní zábavu celé rodiny
Vysoce kvalitní a odolné materiály zajišťují dlouhou životnost
Snadná instalace, kterou zvládnete sami během chvilky
Vhodný pro děti od 6 let s optimální hloubkou pro bezpečné dovádění
Vytváří nezapomenutelné letní zážitky a šťastné vzpomínky pro vaše děti

Objednejte nyní a dopřejte svým dětem léto plné radosti, smíchu a vodních radovánek s naším úžasným bazénem INTEX!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: