INTEX Bazén se sedátky 229 x 229 x 66 cm

Kód: IE-56475
1 479 Kč / ks
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto plné zábavy a osvěžení s naším fantastickým bazénem INTEX se sedátky! S rozměry 229 x 229 x 66 cm poskytuje dostatek místa pro vodní radovánky přímo na vaší zahradě. Ideální pro děti od 3 let, tento bazén nabízí nejen prostor pro hrátky, ale také pohodlná sedátka po obvodu bazénu pro relaxaci mezi plaváním a cákáním. Vyrobte si vlastní vodní ráj a užijte si čas s rodinou!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Užijte si léto plné zábavy a osvěžení s naším fantastickým bazénem INTEX se sedátky!
Představte si horké letní dny strávené cákáním a dovádění v tomto prostorném bazénu o rozměrech 229 x 229 x 66 cm. S naším bazénem INTEX vytvoříte svým dětem vodní ráj přímo na vaší zahradě. Nechte je prožít nezapomenutelné chvíle plné smíchu a radosti ve společnosti kamarádů a rodiny.
Tento bazén je jako stvořený pro malé vodní nadšence od 3 let. Díky svým velkoryse dimenzovaným rozměrům poskytuje dostatek prostoru pro řádění a vodní hrátky. Vaše ratolesti si užijí spoustu zábavy při objevování vodního světa a přitom budou v bezpečí pod vaším dohledem.
Ale to není vše! Náš bazén INTEX má v rukávu ještě jeden trumf - pohodlná sedátka! Když si vaše děti budou chtít na chvíli odpočinout od vodních radovánek, stačí, aby se posadily na integrovaná sedátka po obvodu bazénu. Žádné nepohodlné posedávání na tvrdých okrajích - s našimi sedátky si užijí komfortní relaxaci mezi jednotlivými koly cákání a plavání.
Bazén je vyroben z odolných materiálů nejvyšší kvality, které zaručují dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Nemusíte se bát, že by se bazén při dětských hrátkách snadno protrhl nebo proděravěl. Investujete tak do produktu, který vám bude spolehlivě sloužit po mnoho let.
Pořiďte svým dětem tento úžasný bazén INTEX se sedátky a dopřejte jim nezapomenutelné léto plné vodní zábavy a osvěžení! Objednejte ještě dnes a připravte se na úsměvy a radost vašich nejmenších.
Největší benefity našeho bazénu INTEX:

Prostorné rozměry 229 x 229 x 66 cm poskytují dostatek místa pro vodní radovánky
Integrovaná sedátka pro pohodlný odpočinek mezi plaváním a cákáním
Vyroben z vysoce odolných a kvalitních materiálů pro dlouhou životnost
Snadná instalace a údržba, rychle připraven k použití
Perfektní způsob, jak zpříjemnit svým dětem horké letní dny a užít si čas s rodinou


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: