INTEX Bazének 85 x 85 x 23 cm

Kód: IE-57100
249 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si léto plné zábavy a radosti s naším úžasným nafukovacím bazénkem INTEX! S rozměry 85 x 85 x 23 cm je ideální pro vaše malé vodní nadšence ve věku od jednoho do tří let. Bazének je navržen pro maximální pohodlí a bezpečí díky nafukovací podlaze, která je šetrná k citlivé dětské pokožce. Snadná instalace a dodaná opravná záplata zajišťují bezstarostné užívání. A s náhodně vybranou barvou každý bazének INTEX přináší překvapení a jedinečnost! Nechte své děti zažít nezapomenutelné letní radovánky s naším bazénkem INTEX!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Užijte si léto plné zábavy a radosti s naším úžasným nafukovacím bazénkem INTEX! Tento bazének o rozměrech 85 x 85 x 23 cm je perfektní volbou pro vaše malé vodní nadšence ve věku od jednoho do tří let.
Představte si úsměv na tváři vašeho dítěte, když poprvé vstoupí do tohoto barevného vodního ráje. Bazének INTEX je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a bezpečí. Jeho nafukovací podlážka vytváří měkký a příjemný povrch, který je šetrný k citlivé dětské pokožce. Vaše ratolesti si tak mohou užívat vodní radovánky bez obav z tvrdého povrchu.
Ale to není vše! Tento bazének je také neuvěřitelně snadno použitelný. Stačí jej jednoduše nafouknout a naplnit vodou - a je připraven k použití! Žádné složité sestavování nebo instalace. Během chvilky můžete svým dětem dopřát osvěžující zábavu v horkých letních dnech.
A pokud byste se obávali případného poškození, nemusíte mít strach. Bazének INTEX je dodáván s opravnou záplatou, takže i v případě drobného defektu jej snadno a rychle opravíte. Kvalita a odolnost jsou pro nás prioritou, abyste si mohli užívat bezstarostné chvíle se svými nejmenšími.
Navíc, s naším bazénkem INTEX získáte i prvek překvapení! Barvu bazénku vybíráme náhodně, takže každý kousek je originální a jedinečný. Ať už dostanete modrou, zelenou, růžovou nebo jakoukoliv jinou veselou barvu, váš bazének bude nepřehlédnutelným středobodem letní zábavy.
Největší benefity bazénku INTEX:

Perfektní velikost pro děti od 1 do 3 let
Nafukovací podlážka pro maximální pohodlí a bezpečí
Snadná a rychlá instalace - stačí nafouknout a naplnit vodou
Opravná záplata součástí balení pro případ poškození
Náhodný výběr barvy - každý bazének je originální a překvapivý

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost dopřát svým dětem nezapomenutelné letní zážitky. Pořiďte jim bazének INTEX a sledujte, jak jejich oči září štěstím při každém cáknutí a šplouchnutí. Udělejte léto nezapomenutelným s naším úžasným nafukovacím bazénkem!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: