INTEX Člun 196 x 102 x 33 cm

Kód: IE-58356NP
679 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Možnosti doručení
Zažijte dobrodružství na vodě s nafukovacím člunem INTEX Explorer! S rozměry 160 x 94 x 29 cm je ideální pro jednoho či dva pasažéry. Vyroben z odolného vinylu pro dlouhou životnost a snadné nafukování. Nezapomeňte na bezpečnostní prvky, jako je záchytné lano a pevné rukojeti.

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

INTEX Člun 196 x 102 x 33 cm. Nafukovací člun pro 2 osoby. Prémiová řada. 3 vzduchové komory, hlavní komora osazena ventilem Boston - pro rychlé nafukovaní a vyfukování nafukovací vyztužené dno pro stabilitu a pevnost záchytné lano po celém obvodu, na přídi plastové madlo, úchyty pro vesla na obou bocích. Opravná lepící sada přiložena. Pádla nejsou součástí balení. Nosnost: 120kg.

Zažijte nespoutanou zábavu a dobrodružství s naším nafukovacím člunem INTEX 196 x 102 x 33 cm! Tento prémiový člun pro 2 osoby je ideální pro nezapomenutelné výlety na vodu, ať už chcete relaxovat, rybařit nebo prozkoumávat krásná zákoutí přírody.
Nejmodernější technologie a kvalitní zpracování zaručují maximální bezpečnost a pohodlí. Tři vzduchové komory a vystužené dno poskytují vynikající stabilitu a pevnost. Hlavní komora je osazena ventilem Boston pro rychlé a snadné nafukování i vyfukování.
Promyšlený design pamatuje na všechny detaily - záchytné lano po celém obvodu, plastové madlo na přídi a úchyty pro vesla na obou bocích. S nosností až 120 kg unese člun pohodlně 2 dospělé osoby. Opravná lepící sada je součástí balení pro případ nečekaných situací.
Pořiďte si náš nafukovací člun INTEX a otevřete si dveře k vodním radovánkám bez hranic! Proč si vybrat právě tento člun?
- Prémiová kvalita a špičkové technologie
- Prostorný design až pro 2 osoby
- Snadné nafukování díky ventilu Boston
- Bezpečnost a stabilita na vodě
- Kompaktní skladování po vypuštění
S naším člunem INTEX zažijete nezapomenutelné vodní dobrodružství. Objednejte ještě dnes a už brzy vyrazte vstříc novým zážitkům na vlnách!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: