INTEX Duhový bazén

Kód: IE-57107NP
119 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
INTEX Duhový bazén - perfektní pro vodní radovánky vašich nejmenších. Nafukovací dno pro pohodlí a bezpečnost. Velikost 61 × 22 cm, vodní kapacita do výšky 15 cm. Vhodné pro děti od 1 do 3 let.

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Bazének má nafukovací dno pro větší pohodlí a bezpečnost vašeho dítěte. Přibližná velikost 61 × 22 cm. Vodní kapacita výšky stěny – 15 cm. Pro děti od 1 do 3 let.

Dopřejte svým dětem spoustu zábavy a radosti s duhovým bazénkem INTEX. Tento bazének je speciálně navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a bezpečnost pro vaše nejmenší. Nafukovací dno zajistí měkký a příjemný povrch, na kterém si vaše dítě může bezstarostně hrát.
S rozměry 61 × 22 cm a vodní kapacitou do výšky 15 cm je tento bazének ideální pro děti ve věku od 1 do 3 let. Je vyroben z vysoce kvalitních a odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a stálost barev i při intenzivním používání.
V Babyneeds si zakládáme na kvalitě a bezpečnosti našich produktů. Proto pečlivě vybíráme pouze ty nejlepší hračky a doplňky pro vaše děti. INTEX Duhový bazén prošel přísnými testy kvality a splňuje všechny bezpečnostní normy.
Pořízením tohoto bazénku získáte nejen skvělou hračku pro své dítě, ale také mu dopřejete mnoho nezapomenutelných okamžiků plných smíchu a radosti. Vodní hry jsou skvělým způsobem, jak rozvíjet motorické schopnosti, koordinaci a smyslové vnímání vašeho dítěte.
Neváhejte a pořiďte svému dítěti tento úžasný duhový bazének od značky INTEX. S Babyneeds máte jistotu vysoké kvality, bezpečnosti a spokojenosti. Udělejte svému dítěti radost a dopřejte mu nezapomenutelné léto plné vodních radovánek!

Materiál: vysoce kvalitní a odolný vinyl.

Proč nakupovat u Babyneeds:
  • Pečlivě vybíráme pouze kvalitní a bezpečné produkty pro vaše děti
  • Všechny produkty procházejí přísnými testy kvality a splňují bezpečnostní normy
  • Nabízíme široký sortiment hraček a doplňků pro děti všech věkových kategorií
  • Jsme tu pro vás a vaše děti, abychom vám poskytli jen to nejlepší
Dopřejte svému dítěti nezapomenutelné léto plné zábavy a radosti s duhovým bazénkem INTEX od Babyneeds.
Objednejte ještě dnes a vykouzlete úsměv na tváři vašeho dítěte!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: