INTEX Hrací centrum (bazén) s krokodýlem

Kód: IE-57165NP
1 039 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
INTEX Hrací centrum (bazén) s krokodýlem - zábava a osvěžení pro vaše děti. Rozměry 201 x 170 x 84 cm, nosnost až 54 kg. Měkké dno pro pohodlí, vodní skluzavka, stínící houba, vodní rozstřikovač ve tvaru krokodýla, hračky. Vhodné pro děti od 2 let.

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Hrací centrum o rozměrech 201 x 170 x 84 cm. Maximální váha 54 kg. Měkké dno bazénu pro větší pohodlí. Obsahuje: Vodní skluzavka, Stínící houba, Krokodýl (vodní rozstřikovač, který se napojí na zahradní hadici), 2 ryby, kbelíček a kachnička. Rozměry balení cca 40,5 x 39 x 10 cm. Věk 2+

Dopřejte svým dětem nezapomenutelné letní zážitky s hracím centrem INTEX. Tento bazén ve tvaru krokodýla o rozměrech 201 x 170 x 84 cm nabízí spoustu zábavy a osvěžení během horkých dnů. S nosností až 54 kg je vhodný pro více dětí současně.
Měkké dno bazénu zajistí vašim dětem maximální pohodlí při hrách ve vodě. Součástí centra je vodní skluzavka pro skotačení, stínící houba chránící před sluncem a úžasný vodní rozstřikovač ve tvaru krokodýla, který se snadno napojí na zahradní hadici. Nechybí ani roztomilé plovoucí hračky jako rybičky, kachnička a kyblíček.
Bazén je vyroben z odolných a nezávadných materiálů nejvyšší kvality, aby vašim dětem vydržel po mnoho sezon. Značka INTEX je proslulá svými spolehlivými a bezpečnými produkty pro dětskou zábavu.
V Babyneeds.cz myslíme na spokojenost vás i vašich dětí. Proto pečlivě vybíráme ty nejlepší produkty, které podporují dětskou kreativitu, motoriku a radost z objevování. S hracím centrem INTEX dopřejete svým ratolestem nejen příjemné osvěžení, ale i prostor pro hry a fantazii v bezpečí domova.
Objednejte svým dětem nezapomenutelné vodní radovánky. Kompaktní balení o rozměrech cca 40,5 x 39 x 10 cm snadno schováte a bazén rychle připravíte k použití. Vhodné pro děti od 2 let. Dopřejte svým nejmenším to nejlepší s Babyneeds.cz a hracím centrem INTEX.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: