INTEX Koš na basketball k bazénu

Kód: IE-58504
149 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
14.5.2024
Možnosti doručení
INTEX Koš na basketball - zábava pro děti od 3 let. Rozměry 67 x 55 cm. Vyrobeno z kvalitních a bezpečných materiálů. Skvělý doplněk na zahradu či k bazénu. Podpořte sportovního ducha vašich dětí s INTEX košem na basketball od Babyneeds.cz.

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

INTEX Koš na basketball je perfektní hračka, která přinese vašim dětem spoustu zábavy a současně podpoří jejich sportovního ducha. S rozměry 67 x 55 cm je koš ideální pro děti od 3 let, které si chtějí užít aktivní hry venku na zahradě nebo u bazénu.
Proč koupit INTEX Koš na basketball právě u nás v Babyneeds.cz? Protože si zakládáme na kvalitě a bezpečnosti. Koš je vyroben z prvotřídních materiálů, které jsou odolné a zároveň šetrné k dětské pokožce. Můžete si být jisti, že vaše ratolesti budou v bezpečí při každé hře.
Basketbalový koš od INTEX je skvělým doplňkem pro rozvoj motorických dovedností a koordinace oko-ruka. Děti se naučí mířit na cíl, trénovat přesnost a zlepšovat svou fyzickou zdatnost. Navíc, hraní basketbalu podporuje týmového ducha a fair play.

Pořiďte svým dětem INTEX Koš na basketball a dopřejte jim hodiny zábavy a smíchu. Uvidíte, jak budou nadšené, když budou trénovat své dovednosti a zlepšovat se den za dnem. Koš se stane oblíbenou součástí jejich venkovních aktivit a vy budete mít radost z jejich úsměvů.
V Babyneeds.cz se snažíme nabízet jen ty nejlepší produkty pro vaše děti. INTEX je známá a důvěryhodná značka, která klade důraz na kvalitu a inovace. S košem na basketball od INTEX získáte spolehlivou a odolnou hračku, která vydrží mnoho dětských dobrodružství.

Neváhejte a pořiďte svým dětem INTEX Koš na basketball. Udělejte jim radost a podpořte jejich lásku ke sportu. Jen u nás v Babyneeds.cz najdete tento skvělý produkt za výhodnou cenu. Dopřejte svým dětem to nejlepší - s INTEX košem na basketball od Babyneeds.cz.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: