INTEX Křeslo 65 x 64x 74 cm

Kód: IE-68556
199 Kč / ks
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Dopřejte svému dítěti zábavu a pohodlí s INTEX Křeslem! Toto roztomilé nafukovací křeslo ve tvaru zvířátka okouzlí vaše dítě a poskytne mu ideální místo k odpočinku a hře. S hravým designem a veselými barvami se stane oblíbeným kouskem nábytku v dětském pokoji. Vysoce kvalitní materiály zaručují dlouhou životnost a odolnost křesla, takže se nemusíte bát ani nejdivočejších dětských radovánek. S nosností až 35 kg je ideální pro děti ve věku od 3 do 8 let. Kompaktní rozměry zajistí, že křeslo nezabere příliš místa v pokoji, a nafukovací provedení ho činí lehkým a snadno přenosným. Pořiďte svému dítěti toto originální křeslo, které mu zpříjemní každý den a nabídne mu pohodlný a zábavný prostor pro odpočinek a kreativní hraní!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

INTEX křeslo nafukovací zvíře o rozměrech 65 x 64 x 79 cm. Nosnost max.35 kg. Doporučeno pro děti od 3 do 8 let.

INTEX Křeslo - Zábava a pohodlí v jednom!
Hledáte pro své dítě dokonalé místo k odpočinku a kreativní hře? Nafukovací křeslo INTEX ve tvaru roztomilého zvířátka je tou nejlepší volbou!
Toto úžasné křesílko okouzlí vaše dítě na první pohled. Díky svému hravému designu a veselým barvám se stane okamžitě oblíbeným kusem nábytku v dětském pokoji. Ať už si v něm bude váš malý objevitel číst knížku, sledovat pohádky nebo si jen tak hrát, bude se cítit pohodlně a spokojeně.
Křeslo INTEX je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost. Nemusíte se bát, že by se při dovádění snadno poškodilo. Je navrženo tak, aby zvládlo všechny dětské radovánky a vydrželo rok za rokem.
S nosností až 35 kg je toto křeslo ideální pro děti ve věku od 3 do 8 let. Poskytne jim dostatek prostoru k sezení, ležení i hraní. Kompaktní rozměry 65 x 64 x 79 cm zase zajistí, že nebude zabírat příliš mnoho místa v pokojíčku.
Nafukovací provedení má spoustu výhod. Křeslo je lehké, snadno se přenáší a rychle nafukuje i vyfukuje. Můžete ho vzít s sebou na výlety, k babičce nebo na zahradu. Když zrovna není potřeba, jednoduše ho sbalíte a uložíte.
Pořiďte svému dítěti tento originální a zábavný kus nábytku, který mu bude dělat radost každý den. INTEX křeslo je perfektním spojením praktičnosti, pohodlí a kreativní zábavy. Objednejte ještě dnes a uvidíte nadšení v očích vašeho malého neposedy!
Největší benefity:
- Hravý a roztomilý design, který děti milují
- Vysoká kvalita a odolnost materiálů pro dlouhou životnost
- Kompaktní rozměry šetřící místo v dětském pokoji
- Nosnost až 35 kg - vhodné pro děti od 3 do 8 let
- Snadná přenosnost a rychlé nafouknutí/vyfouknutí pro používání kdekoli
S INTEX křeslem získáte pro své dítě dokonalé místo pro odpočinek, zábavu a kreativní vyžití. Udělejte mu radost tímto jedinečným a praktickým dárkem!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: