INTEX Kruh donut 114 cm

Kód: IE-56263NP
169 Kč / ks
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si letní radovánky s nafukovacím kruhem INTEX Donut! Jeho široká konstrukce a odolné materiály zaručují pohodlnou a spolehlivou zábavu na vodě. S kompaktními rozměry je ideální i na cesty. Nechte se unášet na vlnách s originálním designem ve tvaru oblíbeného donutu!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukovací kruh donut o rozměru cca 114 cm. Rozměry balení cca 20 x 18 x 4 cm. Věk 9+

Nasedněte na stylový nafukovací kruh INTEX Donut a užijte si moře zábavy ve vodě jako nikdy předtím!
Tento úžasný kruh ve tvaru oblíbeného donutu o průměru 114 cm se stane vaším nepostradatelným parťákem pro vodní radovánky. Jeho pohodlná a široká konstrukce vám poskytne maximální komfort a stabilitu, takže si budete moci bezstarostně užívat pohodu na vlnách.
Kruh INTEX Donut je vyroben z vysoce kvalitních a odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a spolehlivost. Díky tomu se nemusíte bát, že by vás kruh v nejlepším zradil. Naopak, bude vaším věrným společníkem po mnoho let.
Tento nafukovací skvost je jako stvořený pro letní dovolenou u moře, bazénu nebo třeba i na zahradě. Jeho kompaktní rozměry po sbalení (cca 20 x 18 x 4 cm) z něj dělají ideálního společníka na cesty. Snadno se přenáší a zabere minimum místa v zavazadle.
Nechte se unášet na vlnách fantazie s nafukovacím kruhem INTEX Donut. Jeho originální design ve tvaru lahodného donutu zaujme malé i velké vodní nadšence. Staňte se nepřehlédnutelnou hvězdou každé vodní plochy!
Klíčové benefity:
• Široká a pohodlná konstrukce pro maximální komfort a stabilitu
• Vysoce kvalitní a odolné materiály pro dlouhou životnost
• Kompaktní rozměry po sbalení - ideální na cesty a dovolenou
• Originální a zábavný design ve tvaru oblíbeného donutu
• Vhodný pro vodní radovánky na moři, v bazénu i na zahradě
Dopřejte si nezapomenutelné vodní zážitky s nafukovacím kruhem INTEX Donut. Objednejte si ho ještě dnes a užijte si léto plné zábavy a pohodlí!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: