INTEX Lehátko 183 x76 cm

Kód: IE-59717EU
–29 %
INTEX Lehátko 183 x76 cm
169 Kč –29 % 119 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Možnosti doručení
Představujeme vám dokonalé letní pohodlí - nafukovací lehátko od značky INTEX, které přinese relaxaci a zábavu do vašich slunečných dnů! S rozměry 183 x 76 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a opalování. Kvalita a odolnost jsou zajištěny díky prvotřídním materiálům a preciznímu zpracování. S nosností až 100 kg je vhodné pro každého od 14 let věku a výše. Lehátko je snadno přenosné a rychle nafouknutelné, což ho činí ideálním společníkem na cesty. Objednejte si ještě dnes a užijte si dokonalý letní relax!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukovací lehátko o rozměru cca 183 x 76 cm. Nosnost 100 kg. Věk 14+

Představujeme vám dokonalé letní pohodlí - INTEX nafukovací lehátko, které přinese relaxaci a zábavu do vašich slunečných dnů!
Toto lehátko je navrženo s důrazem na vaše pohodlí. S velkoryse dimenzovanou plochou 183 x 76 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a opalování. Ať už chcete lenošit u bazénu, na pláži nebo jen tak na zahradě, INTEX lehátko vám umožní užít si letní pohodu naplno.
Kvalita a odolnost jsou klíčem k dlouhotrvající radosti z tohoto lehátka. Díky použití prvotřídních materiálů a preciznímu zpracování je lehátko INTEX připraveno odolat běžnému opotřebení a poskytovat vám pohodlí po mnoho sezón. S nosností až 100 kg si můžete být jisti, že vás lehátko spolehlivě podpoří při odpočinku.
Nafukovací design činí z lehátka ideálního společníka na cesty. Snadno ho sbalíte a vezmete s sebou kamkoliv, kde chcete relaxovat - k vodě, na dovolenou či kemping. Lehátko je také rychlé a snadné na nafouknutí, takže se můžete začít opalovat během okamžiku.
INTEX myslí i na bezpečnost. Proto je lehátko doporučeno pro uživatele od 14 let, aby si mladší mohli užívat vodní radovánky pod dohledem dospělých.
Proč si pořídit nafukovací lehátko INTEX 183 x 76 cm?
- Prostorná plocha pro maximální pohodlí při opalování a relaxaci
- Odolná konstrukce z kvalitních materiálů pro dlouhou životnost
- Vysoká nosnost 100 kg pro bezpečné a stabilní ležení
- Snadné nafouknutí a přenosnost pro pohodlí na cestách
- Vhodné pro uživatele od 14 let pro bezpečné užívání
Dopřejte si dokonalý letní relax s nafukovacím lehátkem INTEX a proměňte každý den u vody či na zahradě v příjemnou dovolenou. Objednejte si své lehátko ještě dnes a užívejte si pohodu ve velkém stylu!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: