INTEX Lehátko 188 x 71 cm

Kód: IE-58890EU
289 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Možnosti doručení
Představujeme vám nafukovací lehátko od INTEXu ve velikosti 188 x 71 cm - vaši bránu do světa naprostého odpočinku a relaxace! S tímto lehátkem si užijete každý okamžik na hladině bazénu nebo moře. Je vyrobeno z prvotřídních materiálů, aby vám poskytlo maximální pohodlí a komfort. S nosností až 100 kg je ideální pro všechny od 14 let věku. Jeho kompaktní rozměry umožňují snadnou přepravu kamkoliv. Objednejte si ho ještě dnes a dopřejte si relaxaci jako nikdy předtím!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukovací lehátko s podpěrou hlavy. Nosnost 100 kg. Rozměry balení cca 23 x 20 x 8 cm. Věk 14+

INTEX Lehátko 188 x 71 cm - Vaše brána do světa naprostého odpočinku a relaxace!
Představte si, jak se vznášíte na hladině bazénu, pomalu se kolébáte na vlnách a vychutnáváte si každičký okamžik pohody. S naším nafukovacím lehátkem INTEX to vše zažijete. Zapomeňte na starosti všedního dne a nechte se unášet tímto dokonalým kusem, který byl stvořen pro vaše absolutní pohodlí.
Naše lehátko je vyrobeno z těch nejkvalitnějších materiálů, aby vám poskytlo maximální komfort. Jeho velikost 188 x 71 cm vám dává dostatek prostoru na to, abyste se mohli natáhnout a vychutnat si slunce na své pokožce. A díky podpěře hlavy si dopřejete tu nejpříjemnější pozici pro odpočinek.
S nosností 100 kg je toto lehátko vhodné prakticky pro každého. Ať už jste vysoký, malý, štíhlý nebo při těle, naše lehátko vás podrží nad vodou s naprostou lehkostí. Určeno je pro každého staršího 14 let, takže si ho můžete pořídit nejen pro sebe, ale i pro své dospívající děti.
Chcete vyrazit k vodě, ale bojíte se složité přepravy? Žádný strach! Naše lehátko se dá sbalit do kompaktních rozměrů cca 23 x 20 x 8 cm, takže ho snadno vezmete kamkoli s sebou. Nezabere vám téměř žádné místo v kufru auta nebo v tašce na pláž.
Proč si pořídit nafukovací lehátko INTEX 188 x 71 cm? Tady je 5 pádných důvodů:
1. Dopřeje vám královský odpočinek a relaxaci na vodní hladině
2. Díky podpěře hlavy si vychutnáte to nejpohodlnější povalování
3. Kvalitní materiály zaručí vaše maximální pohodlí
4. Velká nosnost 100 kg a rozměry pro všechny typy postav
5. Snadná přeprava v kompaktním balení, které vezme minimální místo
Tak na co ještě čekáte? Objednejte si naše nafukovací lehátko INTEX hned teď a zažijte odpočinek jako nikdy předtím. Dopřejte si to nejlepší pro vaše zasloužené chvíle pohody. S naším lehátkem zrelaxujete své tělo i mysl a načerpáte energii do dalších dní. Nechte se hýčkat pohodlím, které si prostě zamilujete!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: