INTEX Lehátko 188 x 71 cm

Kód: IE-59895EU
209 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
16.5.2024
Možnosti doručení
Připraveni na léto plné pohody a relaxace? S naším nafukovacím lehátkem INTEX budete! Vyrobene z kvalitního materiálu, nabízí rozměry 188 x 71 cm pro pohodlné ležení a lenošení. Snadné nafouknutí a nosnost 100 kg z něj činí ideálního společníka pro dospělé i děti od 14 let. Objednejte si ho ještě dnes a užijte si léto plné pohodlí a lenošení!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

Nafukovací lehátko o rozměrech cca 188 x 71 cm. Nosnost 100 kg. Věk 14+

Připraven na léto plné pohody a relaxace? Představujeme vám dokonalého společníka pro vaše lenošení u vody - nafukovací lehátko INTEX!
Toto lehátko je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje nejen pohodlí, ale také dlouhou životnost. S rozměry 188 x 71 cm poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné ležení a lenošení. Ať už chcete jen tak relaxovat na zahradě, u bazénu nebo si užívat pohodu na břehu řeky či rybníka, toto lehátko je pro vás jako stvořené.
Zapomeňte na nepohodlná dřevěná lehátka nebo tvrdou zem. S nafukovacím lehátkem INTEX si užijete maximální pohodlí a relax kdykoliv a kdekoliv. Stačí lehátko snadno nafouknout a můžete se natáhnout a vychutnávat si zasloužený odpočinek.
Lehátko je díky své konstrukci a nosnosti 100 kg vhodné pro dospělé i starší děti od 14 let. Takže ho můžete sdílet s partnerem, kamarády nebo staršími ratolestmi. Užijte si společné chvíle pohody a nechte starosti všedních dní za sebou.
Přestaňte váhat a dopřejte si relax, jaký si zasloužíte. Objednejte si nafukovací lehátko INTEX ještě dnes a užijte si léto plné pohodlí a lenošení jako nikdy předtím. Nechte se hýčkat a užívejte si života naplno s tímto skvělým pomocníkem pro vaše volné chvíle.
Top 5 důvodů, proč si pořídit nafukovací lehátko INTEX:
1. Maximální pohodlí díky měkkému a prodyšnému materiálu.
2. Velkorysé rozměry 188 x 71 cm pro dostatek prostoru na relaxaci.
3. Vysoká nosnost 100 kg - vhodné pro dospělé i starší děti.
4. Snadné nafukování a rychlá příprava k použití kdykoliv adekoliv.
5. Univerzální použití - perfektní společník k vodě, na zahradu i na cesty.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: