INTEX Lehátko surf 112 x 62 cm

Kód: IE-58165
159 Kč / ks
Skladem (>15 ks)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení
Užijte si vodní dobrodružství s nafukovacím lehátkem INTEX surf! Ergonomický tvar a stabilní konstrukce zaručují skvělou stabilitu na vlnách. S kompaktním balením a přiloženou záplatou je připraven k rychlému a snadnému použití. Ideální pro děti od 6 let a skvělá zábava pro celou rodinu! Nechte se unést do světa surfování s INTEX surfem!

Detailní informace

Více než 25 000 druhů zboží
Více než 25 000 druhů zboží
Najdete u nás tísíce druhů kvalitního zboží pro děti a maminky! Nabízíme kvalitní hračky, kojenecké zboží, kosmetiku Ryor a Kii-baa organic.
Doprava ZDARMA nad 2 000
Doprava ZDARMA nad 2 000
Nakupte minimálně v hodnotě 2 000 Kč a dostanete od nás jako poděkování dopravu ZDARMA až ke dveřím.
Kvalitní zboží
Kvalitní zboží
Tisíce produktů nejvyšší kvality od prověřených českých i zahraničních značek. Bezpečí a spokojenost vašeho děťátka je pro nás na prvním místě.

Detailní popis produktu

INTEX nafukovací surf s madly o rozměrech 112 x 62 cm. 2 nafukovací komory. Záplata pro rychlou opravu. Rozměry balení cca 20 x 19 x 5,5 cm. Doporučeno pro děti od 6 let.

Užijte si naplno zábavu, slunce a vlny s úžasným nafukovacím lehátkem INTEX surf 112 x 62 cm!
Toto skvělé lehátko vám umožní zažít neuvěřitelné dobrodružství na vodě jako opravdový surfař. Jeho ergonomický tvar a dvě pohodlné nafukovací komory zaručují maximální pohodlí a stabilitu, takže si můžete surfování doslova vychutnat.
Díky kompaktnímu balení o rozměrech pouhých 20 x 19 x 5,5 cm ho snadno sbalíte a vezmete s sebou kamkoliv. Už žádné objemné nafukovací matrace - s INTEX surfem budete vždy připraveni vyrazit vstříc vodním radovánkám.
A pokud by náhodou došlo k nehodě, žádný strach. Přibalená záplata umožňuje surf rychle a snadno opravit, abyste o žádnou legraci nepřišli.
INTEX surf je ideální pro děti od 6 let. Uvidíte tu radost v jejich očích, až se postaví na surf a začnou zdolávat vlny jako praví surfaři. Proč je ale nechat, aby se bavili sami? Pořiďte si rovnou dva surfy a užijte si parádní rodinnou zábavu!
Největší benefity INTEX surfu:
- Zažijte opravdové surfařské dobrodružství
- Pohodlný a stabilní díky ergonomickému tvaru a dvěma nafukovacím komorám
- Kompaktní balení - surf snadno sbalíte a vezmete kamkoliv
- Včetně záplaty pro případ nehody - surf rychle opravíte a můžete surfovat dál
- Skvělá zábava pro celou rodinu - pořiďte si dva a surfujte spolu!
Neváhejte a pořiďte si INTEX surf ještě dnes. Užijte si s dětmi vodní radovánky jako nikdy předtím a staňte se hvězdami každé pláže či koupaliště. Léto plné zábavy a dobrodružství čeká jen na vás!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: